Vandaag is het een belangrijke stap voor ons! We zijn officieel begonnen met het testen van de SouthWestSensor voor ammonium en brengen hier het lab naar het water!

Deze geavanceerde sensor stelt ons in staat om ammoniumniveaus nauwkeuriger en efficiënter te monitoren. Dit is niet alleen cruciaal voor de projecten van onze klanten, maar ook voor het bevorderen van een duurzamere benadering van milieubeheer. Het monitoren van ammonium is essentieel voor het behoud van waterkwaliteit en het minimaliseren van de impact op ecosystemen.

Onze eerste testen zullen zich richten op de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de sensor in verschillende omstandigheden. We zijn enthousiast om de gegevens te analyseren en te begrijpen hoe we deze technologie verder kunnen integreren in onze processen. De sensor maakt gebruik van geavanceerde microfluidica voor zeer efficiënte en autonome detectie met laboratoriumnauwkeurigheid. Daardoor heeft de gebruiker lagere kosten, en is de sensor betaalbaarder dan bestaande nat chemische analysers die niet rechtstreeks in het water gebruikt kunnen worden.

Een speciale dank aan ons team en alle partners die dit project mogelijk hebben gemaakt. Samen werken we aan innovatieve oplossingen die bijdragen aan een betere toekomst.

Blijf ons volgen voor updates en inzichten uit de testfase!